سخت افزار و سامانه اورنگ موجب شد عملیات سه ضلع مثلث مهم و اساسی در امور حمل و نقل شرکت گاز (یعنی کارفرما،پیمانکار و رانندگان) تواما در یک راستا و در کنار هم قرار گیرند و رضایت هر سه را توانستیم جلب نماییم.
معرفی
عملیات انتقال گاز منطقه 10
چندین ایستگاه تقویت فشار و مراکز بهره برداری بین استان های بوشهر، هرمزگان، فارس و استان خوزستان دارد و همچنین وظیفه انتقال گاز خطوط لوله از فازهای عسلویه را به سرتاسر نقاط کشور بر عهده دارد.
به دلایلی همچون صعب العبور بودن ، خاکی بودن و یا طولانی بودن مسیر خط ها ، تعداد 70 خودروی استیجاری در اختیار منطقه 10 عملیات انتقال گاز ایران قرار گرفته شده است، که کارکرد این خودروها به وسیله جی پی اس بررسی و تایید می شود.
این شرکت در سال 1395 اقدام به خرید و تجهیز کلیه خودروهای استیجاری خود به دستگاه جی پی اس نمود.
مهندس علی نجار ، نماینده تام الاختیار خودروهای استیجاری این اداره در خصوص چگونگی تصمیم به خرید جی پی اس اورنگ در گفتگو با واحد ارتباط با مشتریان اورنگ اینگونه عنوان نموند :
ما از سال 94 با سامانه های مختلفی کار کردیم و با مشکلات زیادی مواجه بودیم و خطای بسیار زیادی داشتند همچنین خرابی دستگاه ها هم بسیار بالا بود و مجموعه ای از موارد و مشکلات دیگری داشتیم که تواما موجب شده بود نارضایتی هایی بین رانندگان به وجود بیاید، به همین علت با بررسی های زیادی که در این خصوص انجام دادیم در سال 95 با سامانه اورنگ آشنا شدیم و طی جلسات متعددی با مدیران اورنگ در نهایت به این اجماع رسیدیم که با این شرکت همکاری کنیم و خوشبختانه طی این سالهای همکاری میزان رضایت ما از سخت افزار و نرم افزار ارائه شده توسط این شرکت سالانه افزایش یافته است.
مشکلات انتقال گاز منطقه 10 بوشهر قبل از تجهیز به سامانه مدیریت ناوگان
ایشان در ادامه به بیان برخی از مشکلات موجود در سیستم تا قبل از نصب و راه اندازی جی پی اس اورنگ اشاره نمودند :
- پایین بودن کیفیت دستگاه های ردیاب که قبلا استفاده می کردیم.
(به دلیل ناشناخته بودن برند و بی کیفیت بودن آنها میزان خرابی و ضایعات بالا بود که این موضوع موجب متضرر شدن پیمانکار می شد. ) - عدم امکان بررسی صورت وضعیت کارکرد رانندگان.
( قابلیت اخذ گزارش از کارکرد رانندگان وجود نداشت.) - انجام شارژ سیم کارت های موجود بر روی دستگاه ها به صورت تک به تک
( ایجاد وقفه طولانی در کار به علت عدم ارسال اطلاعات توسط جی پی اس در مواقع اتمام شارژ جی پی اس.) - پایین بودن دقت دستگاه های ردیاب قبلی.
(خطای بسیار زیاد در نمایش موقعیت لحظه ای خودرو.) - عدم امکان سفارش سازی سامانه به نسبت درخواست های موردنیاز شرکت گاز.
(سامانه های قبلی بصورت ایستا بودند که قابلیت اعمال هیچ گونه تغییراتی در آنها وجود نداشت.)
مزایای تجهیز ناوگان حملونقل به سامانه مدیریت ناوگان اورنگ
پس از استفاده از سخت افزار و سامانه مدیریت ناوگان اورنگ ، مشکلات یاد شده به شکل زیر برطرف شدند:
- بالا بودن کیفیت دستگاه ها که موجب کاهش آمار خرابی ها و هزینه های تعمیرات گردید.
- امکان بررسی صورت وضعیت های کارکرد رانندگان در هر ماه بر اساس اطلاعات ثبت شده و گزارشات دقیق سامانه اورنگ.
- امکان مدیریت سیم کارت ها به صورت گروهی و انجام شارز آنها از طریق شارز یم کارت مدیر پرونده که این امر موجب شد خللی در کار رانندگان ایجاد نشود و همیشه شارژ سیم کارت ها به موقع انجام می شود.
- افزایش دقت دستگاه های ردیاب و ارسال دقیق موقعیت دستگاه ها بر روی نقشه با خطای بسیار کم.
- قابلیت تعریف و اعمال گزارشات خاصی که مد نظر این شرکت بود به صورت سفارشی.
نتیجه
عملیات انتقال گاز منطقه 10 بوشهر با تجهیز خودروهای استیجاری خود به سخت افزار جی پی اس اورنگ و سامانه مدیریت ناوگان حمل و نقل اورنگ
موفق شدند رضایت کارفرما ، پیمانکار و رانندگان را جلب نمایند همچنین گزارشات خاص و سفارشی خود را پیاده سازی و استفاده نمایند.