با استفاده از سیستم مدیرتی و نظارتی اورنگ قابلیت رصد و پایش لحظه ای خودروها برای این سازمان به راحتی میسر گشته است. مهران شریفی راد- سرپرست ترابری-شرکت بهره برداری نفت و گاز شرق
معرفی شرکت بهره برداری نفت و گاز شرق
در راستای هدف مدیریت غیرمتمرکز و به منظور نیل به بهرهوری بیشتر از طریق نزدیک کردن مدیریت اجرائی به محل کار و همچنين انجام وظیفه اصلی و امکان بهره گیری از حداکثر توانمندیهای موجود، شرکت بهره برداری نفت و گاز شرق (سهامی خاص) در تاریخ 1377/09/11 با شماره ثبت 145921 براساس بند (الف) ماده 5 اساسنامه شرکت ملی نفت ایران و بعنوان یکی از شرکتهای فرعی شرکت ملی نفت ایران تأسیس گردید.
این شرکت پس از تعیین اعضاء اولین هیئت مدیره اجرائی، کار خود را از فروردین 1379 عملا در ستاد مستقر در شهر مشهد آغاز نمود.
برخی از مهمترین اهداف این شرکت عبارتند از:
-ارتقاء تكنولوژی موجود شركت و بكارگيری فناوری پيشرفته
-ارتقاء بهرهوری و كاهش هزينهها از طريق استفاده حداكثر از ظرفيتهای موجود، بهينهسازی مصرف انرژی و كاهش ضايعات و مديريت مصرف منابع
-توجه ويژه به مسائل كيفيت، ايمنی و زيست محيطی، با استقرار، حفظ و ارتقاء سيستمهای مديريت نوين از قبيل استانداردهای IMS و HSE-MS
در راستای دستیابی به این مهم یکی از اقداماتی که در پاییز سال گذشته انجام دادند، اقدام به خرید نرمافزار تخصصی اورنگ و نصب بر روی سرورهای اختصاصی و همچنین تعداد 150 عدد سختافزار ردیابی اورنگ میباشد.
جناب مهندس شریفی راد، سرپرست ترابری این شرکت در مصاحبه با واحد ارتباط با مشتریان اورنگ در رابطه با ضرورت تجهیز خودروها به جی پی اس فرمودند:
رصد و پایش لحظهای خودروها امری ضروری و مهم است که در صورت عدم سیستمی نظارتی، این سازمان در ماموریتهای محوّله دچار مشکلات عدیدهای میشد.
وی در ادامه به بیان برخی از مشکلات موجود در سازمان تا قبل از نصب و تجهیز خودروها به دستگاه جی پی اس پرداختند:
موانع سازمانی قبل از تجهیز به سامانه مدیریت ناوگان حمل و نقل
پس از استفاده از جی پی اس و نرم افزار تخصصی اورنگ، مشکلات یاد شده به شکل زیر برطرف شدند. و حتی امکاناتی افزون بر حل مشکلات نیز در اختیار ما قرار داده شد.
مزایای استفاده از سامانه مدیریت ناوگان خودرویی
نتیجه
شرکت بهره برداری نفت و گاز شرق با بکارگیری از تکنولوژی روز دنیا (سخت افزارهای جی پی اس) و نصب و راهاندازی نرمافزار مدیریت ناوگان اورنگ و سامانه توزیع و اعزام و مدیریت سرویس و درخواست یاور، موفقیت بسیاری به دست آوردند. از جمله توانستند روال درخواست و تخصیص خودروی سازمانی را از حالت سنتی قبل به حالت کاملا سیستمی تغییر دهند. و بخش زیادی از دوبارهکاریهای موجود در سیستم را حذف نمایند. و به اهداف خود که ارتقا تکنولوژی و بکارگیری فناوری پیشرفته است، نائل شوند. همچنین به هدف استفاده بیشتر از ظرفیتهای موجود و کاهش هزینههای جاری نیز، دست یابند.